Честито! Елвира Далакова и Александър Панайотов са вече семейство и вероятно са отпрашили на своя меден месец. Двамата се венчаха преди броени часове, а ако някои се чудят за коя точно Елвира иде реч, то говорим за ергенката, позната на зрителите като девствената Елвира от първия сезон на "Ергенът".

Тогава тя даде всичко от себе си, за да спечели вниманието и сърцето на Виктор Стоянов, чак стихове му писа, но уви - той не прояви интерес. Още повече, че Виктор обяви колко важен му е редовният секс, а Елвирка му призна, че е девствена... с което почти му докара удар и той бързо, бързо я изгони.

Е, съдбата обаче я срещна с Алекс, който е компютърен специалист и се радва на доста висока за стандартите ни заплата. Заради него Елвира се премести в Пловдив, където беше и сватбата им. Булката си бе избрала типична за характера и чувствителността й рокля - романтична, като на принцеса и, признаваме, че цялата сияеше.

На тържеството бяха и някои от момите в първия "Ерген" - Виктория Капитонова, Дениз Хайрула, Благовеста Бонбонова и недолюбваната от зрителите Людмила Костадинова. Всичко е минало прекрасно, а ние пожелаваме на младоженците искрена любов и много деца!

Източник: Crimesbg.com