След месец Албена Михова ще чукне 49 годинки и вече убедително върви към 50-така. Актрисата обаче втрещи всички с публичното си изказване, че си пада по млади мъже, много по-млади от самата нея.

Тя не просто си "падала", а направо си ги "оправяла", смее се комедийната актриса. "Какво да се прави, обичам да го правя с младоци. Абе, някак се чувствам по-заредена като общувам и съм с млад мъж. Майтапът настрана, но те ме зареждат, карат ме да правя щуротии, а и аз самата съм си доста дива по природа. Така че, да - не ме е срам да си призная, доста младички съм навъртяла", смее се Михова.

Според нея, младите мъже я харесвали не, защото е страшната хубавица или манекенка с перфектни мерки, а заради ума й, ведрия й нрав и всичко, което те пък могат да научат от нея. Е, друг е въпросът, че приятелите и колегите й са на по-различно мнение и смятат, че много от тези "жребчета" се хващат с нея само, защото е известна и може да ги отведе в светските среди.

Към момента Албена Михова няма половинка и от доста време е необвързана. Най-известната й връзка беше преди много години с рокаджията Тома Здравков, който също минаваше към графата "млади лъвчета".

Източник: Crimesbg.com