Голямата щерка на легендарния български футболист Христо Стоичков – Мика Стоичкова, нажежи страстите до червено и взриви мрежата с това, което показа.

Прави впечатление, че Мика е сред онези, които се радват на последните слънчеви дни на лятото. Тя успя да вдигне адреналина и да нажежи страстите до червено на представителите на силния пол. Щерката на Христо Стоичков направи това с горещата снимка по бански, която помести в профила си в социалната мрежа.

Като коментар към горещата снимка, Мика Стоичкова написа: "Любовта на слънцето с лятото парфюмира всеки сантиметър от топлата ѝ душа".
Това, което е изненадващо за всички е, че Мика релаксира на родното Черноморие. Тя обаче остави и известна нотка на съмнение у последователите си, тъй като не разкри с кого отдъхва там.

Междувременно стана ясно, че не кой да е друг, а лично Христо Стоичков се е навил да спасява предаването на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Фермата“
Както вече стана ясно пред тях е бил поставен тежкия ултиматум, че ако не повишат рейтинга на предаването, това ще е последния му сезон.

Именно поради тази причина тази година те са заложили на доста колоритни личности. Скандалите в стопанството са неизбежни, но дали те ще успеят да спасят кожата на продуцентите, само времето ще покаже.
Източник: blitz.bg

Голямата щерка на Христо Стоичков нажежи страстите до червено (ФОТО)

Голямата щерка на Христо Стоичков нажежи страстите до червено (ФОТО) - Снимка 2

Голямата щерка на Христо Стоичков нажежи страстите до червено (ФОТО) - Снимка 3