Мегз и Румен Рончев скъсаха за всеобща изненада!

Мегз изтри любимия си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката Миглена Каканашева изненадващо се оказа абсолютно сама. А бизнесменът не фигурира по никакъв начин в социалните й мрежи. [caption id="attachment_618833" align="aligncenter" width="300"]Мегз Мегз и голямата й любов Рончев изненадващо скъсаха[/caption] Това забелязаха фенове на дизайнерката, която стартира преди броени дни поредното риалити шоу в интернет, посветено на борбата с насилието срещу жени.

В края на миналата седмица лудо влюбената Мегз сложи чертата на бизнесмена. И изтри до една всички снимки за любовта им от всичките си профили в социалните мрежи.

Веднага Мегз попадна в полезрението на феновете. Които я засипаха с въпроси дали се е разделила с транспортния бос. Вестник "България днес" се свърза с топдизайнерката и риалити гуру, но Каканашева отказа коментар дали с бизнесмена вече не са заедно. Тя подмина с мълчание и слуховете, че бившата съпруга на Рончев - Зорница, е простила на невярната си половинка и "си го е прибрала обратно". Мегз от дълго време коментира, че иска и да има детенце. Като дори преди ден обяви, че се надява "това щастие да ме споходи скоро". Тя обаче отказа коментари на феновете си защо любимият Румен Рончев, от когото се очаква това, внезапно се е изпарил от живота й.