Двамата сключиха граждански брак в Италия. Засега не е ясно дали ще има голяма сватба и в Турция – младоженците мълчат по въпроса. Както „Уикенд“ вече писа, Каан и Пънар са в очакване на дете. Те не искаха рожбата им да се води извънбрачна, затова побързаха да се оженят тази есен.

Подозрения, че двамата са интимни, се появиха още миналото лято. През август, 2023 г. те бяха засечени заедно на концерт на турската певица Мелике Шахин, а по-късно бяха забелязани един до друг и на театрална постановка в Истанбул.

Екранният Кадир Токлу от сериала „Тайни“ е бивш житейски партньор на дългокраката красавица Ханде Ерчел. Звездата от „Черната перла“ и „Любовта не разбира от думи“ беше лудо влюбена в него, но през 2022 г. го спипа в изневяра и набързо му би шута.

Самата Ханде се огледа и набързо се влюби в милионера Хакан Сабанджъ. Сватба все още няма, но двамата се представят като годеници.

Актрисата Пънар Дениз нашумя с ролята на чаровната, но и амбициозна млада адвокатка Джейлин, която не признава етични норми и морални принципи и често прекрачва границите на закона, за да защити клиентите си, дори и да са извършили престъпление.

А сериалът "Присъда", излъчван и в българския телевизионен ефир, получи световно признание и е първият турски сериал, удостоен с най-престижния международен приз – наградата "Еми".

Източник: „Уикенд“