Азра Акън, която е позната у нас като дългогодишната интимна приятелка на Къванч Татлъту и звезда от турската сапунка „Дъждовно врезме“, ще става майка за втори път – разтръби турската преса. Красавицата е в началото на бременността си – съобщи самата тя пред медиите.

Бившата Мис Свят Азра Акън сключи брак с бизнесмена Атакан Кору през 2017 г. Двамата си казаха заветното „да“ на скромна, но очарователна церемония. Година по-късно им се роди син, когото кръстиха Демир. Можем да пресметнем, че днес момченцето е на 5 и се снима в реклами.

Азра и османския Брад Пит, както викат на Къванч Татлъту, били интимни в продължение на цели 11 години. В онзи период те ту се разделяха, ту се събираха... В турските арт среди се говори, че през 2009 г. Къванч предлагал брак на красавицата, но тя не му отвърнала еднозначно – казала му, че й трябва време да обмисли предложението.

Голямата и фатална любов на Къванч Татлъту чака втора рожба

Обиден от увъртането й, актьорът от „Перла“ и „Ирония на съдбата“ се зарекъл никога повече да не изпада в подобна унизителна ситуация и да не моли жена за сватба. По-късно обаче нарушил клетвата си и поискал ръката на Башак Дизер, която сега е негова благоверна съпруга.

Източник: „Уикенд“