Малко са случаите, единици дори, в които зрителите на Хелс Китчън да нападат не даден участник, а директно шеф Ангелов. Отдавна е ясно, че лютият му образ във формата е режисиран и отдавна никой не се дразни на сприхавостта и крясъците му, тъкмо обратното - те са цвят и лек против скука.

Друго обаче вбеси публиката и мнозина днес изригнаха именно срещу Виктор Ангелов, защото се оказа, че мразената от всички Виктория Капитонова не била поканена в шоуто от продукцията, а лично от Ангелов.

Голяма измама в "Хелс Китчън": Зрителите изригнаха срещу шеф Ангелов! (СНИМКИ)

"Как така ще гониш Камелия Воче, която е първо - интелигентна жена и с класа и второ - доказан кулинар, а ще толерираш и ще оставяш на екран злобното мижаво рускинче, което не спира да се бута къде ли не?! А сега и се разбра, че лично Ангелов я бил поканил. И що?! Да не би преди това тя нещо на него да му е направила... хубавичко такова... само да не разбере жена му", изригнаха потребители в мрежата.

Действително Капитонова изобщо не се справя добре в кухнята и е долу-горе на нивото на Къци Вапцаров, но той поне прави шоуто в предаването. Деси Цонева се справя далеч по-добре от двамата и обикновено Виктория се бута зад нея и виси зад гърба й, когато трябва да представят уж общото си ястие.

Така и не е ясно каква работа имаше това момиче в предаване като Хелс Китчън, чудят се зрителите. Други обаче напомнят, че Капитонова се пробвала преди години и в Мастършеф.