Едва ли има човек, който не познава Арнолд Шварценегер – звездата от „Терминатор”. Личният живот на актьора и политик винаги е бил в центъра на вниманието на феновете.

Разводът на Шварценегер с Мария Шрайвър бе един от най-продължителните в Холивуд. Процесът започна през 2011 г, а бе уреден едва наскоро.

Според слуховете Шрайвър не е имала връзка след разпада на брака си, но Терминаторът не остана сам. Негова избраница стана Хедър Милиган – масажистка и физиотерапевт.

На 75 години Арнолд има връзка с 48-годишната блондинка от 2013 г. Въпреки голямата разлика във възрастта им любовта им продължава вече дълги години. Двойката показва, че 27 години разлика не е пречка когато става въпрос за сърдечни истории.

Голяма хубавица: Шварценегер се разхожда с младата си приятелка (Папарашки снимки)

Хедър Милиган може да не е известна колкото половинката си, но още преди да срещне любимия си тя откри клиника по ортопедична и спортна  физиотерапия.

Шварценегер и Милиган рядко могат да бъдат видени на червения килим, водят сравнително скромен личен живот. Предпочитат да стоят далеч от медийното внимание, но понякога папараците си снимат заедно.

Голяма хубавица: Шварценегер се разхожда с младата си приятелка (Папарашки снимки) - Снимка 2

Скоро те бяха щракнати на съвместна разходка с колела, след тренировка. Кариерата на Арнлод в бодибилдинга отдавна приключи, но той все още е в добра форма. Но феновете на актьора останаха възхители от половинката му. Русата красавица изглежда невероятно и никой не може да й даде 48 години. Фигурата й е като на много младо момиче. А феновете на актьора коментират: „Щастливец е Шварценегер!”