Превзетата бивша миска Антония Петрова изригна с нов залп от снимки преди часове. Ама как така ще мине ден, без да се покаже на целокупния народ в целия си блясък... Ако го направи, няма да е тя.

Та Тоца отново накачори профила си с кадри от светско събитие, на което е с "перфектния" си и "величествен" съпруг Ивайло Батинков. Двамата са барнати в официални черни тоалети като всичко е доизкусурено до най-малкия детайл - кой къде ще застане, как ще се усмихне, на кого ръчичката ще хване... Умилително!

Гол гръб с паласки, мощна задница и двойна брадичка - да, това е Антония Петрова! (СНОЩНИ СНИМКИ)

В суматохата около фотошопирането на кадрите, защото си личи, че болшинството от тях са усърдно разкрасени и най-вече "вталени", Тоцка е пропуснала снимка.

Точно тази снимка побърка потребителите, които я посъветваха да гледа първо себе си, а после да се дуе като пуйка и да търси кусури на другите. Защото знаем, че Антония това го прави и то редовно.

"Гледайте, бе! Егати мощната задница, дето е отпрала мацката! Ама то с този гуру в кухнята какво да прави, папка. Рокля с гол гръб, а по него паласки - жестоко! А за двойната брадичка да не говорим, тя е топа", пишат зевзеци в мрежата.