Годжи кара таратайка за пет хиляди лева

Басистът от „Шоуто на Слави” – Георги Милчев-Годжи удари дъното.

Макар всички от колегите му да са наясно, че Годжи не е маниак на тема автомобили за разлика от повечето представители на силния пол, музикантът им взема ума с таратайката, която кара от години. От доста време насам басистът се радва на малък „Форд Фиеста”, чиято цена според специалисти не надвишава пет хиляди лева. „Слава” отбелязва, че автомобилът дори е с врачански регистрационен номер, макар Годжи от десетилетия да е напуснал родния си Криводол, който се намира в близост до Враца.

[caption id="attachment_430909" align="alignright" width="300"]Годжи кара таратайка за пет хиляди лева Годжи кара таратайка за пет хиляди лева[/caption]

При все, че месечното възнаграждение на басиста не е никак малко при Слави, очевидно той няма никакви мераци да яхне някое лъскаво возило като останалите си колеги. Вместо да демонстрира възможностите си с лъскави коли, Годжи предпочита да осигурява двамата си синове като им купува всичко необходимо. Това, от което не се лишава обаче са алкохолът и цигарите. Междувременно се оказа, че именно парите се оказаха в основата на раздора между чаровницата от Разград Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим. Както вече знаете талантливото трио се разделя и няма да бъдат заедно занапред.

Мълвата носи, че началото на краха на талантливото трио било поставено от родителите на ангелогласната Крисия, които демонстрирали гнева си от факта, че дъщеря им и близнаците получават еднакви хонорари при участия. Бащата на детето-чудо е убеден, че тя трябва да взима двойно по-висок хонорар, тъй като е по-известна. Той е категоричен, че ако не беше Крисия, близнаците нямаше да са толкоз търсени. Марин Тодоров дори е разгневен от това, че Хасан и Ибрахим се възползват от славата на дъщеря му, пише „Всеки ден”. Към днешна дата талантливото трио е заринато от покани за участия в различни концерти и мероприятия покрай Коледните и Новогодишните тържества, което пък още повече засилило напрежението между родителите им, пише pik.bg.