Годеницата на Наум Шопов Теа Минкова с призив към всички

Годеницата на Наум Шопов отправи призив към всички хора. В дълъг пост в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Теа Минкова призова хората да си останат вкъщи по време на предстоящите празници. Младата майка се надява, че като споделя какво й се е случило тези дни ще накара повече хора да се замислят и да си останат у дома. "Останете си за празниците вкъщи. Страшен е моментът, в който вдигнеш почти 40 градуса температура и трепериш докато дойдат да ти вземат материал за тест. Започваш да се замисляш - отпуснах ли се, успокоих се, че то това няма да стигне моето семейство?

Неразположение

Ето това ми се случи преди два дни. Болки в цялото тяло, температура и съпътстващо неразположение с кърменето (няма да навлизам в подробности)…  докато чаках да излезнат резултатите си казах "само да са негативни, ще съм още по-сериозна с предпазните мерки". И после се замислих, че ние хората все чакаме да стане нещо, че да се стреснем. [caption id="attachment_624699" align="aligncenter" width="300"]Годеницата на Наум Шопов Теа с 40 градуса температура сн. Инстаграм Годеницата на Наум Шопов Теа с 40 градуса температура сн. Инстаграм[/caption] Споделяйки преживяното, се надявам да се замислите и вие. И двата теста са отрицателни. Оказа се, че всичко е било заради съпътстващото неразположение. Ама се стреснах, и на тези празници ще си остана вкъщи! Моето семейство също. В домовете си имаме икони, на които може да се помолим и благодарим! Бъдете здрави", разказа Теа за стреса, който е изживяла само преди два дни и призова всички хора да бъдат по-отговорни към своето здраве, това на семействата им и на хората около тях.

 
View this post on Instagram
 

Останете си за празниците вкъщи. Страшен е моментът, в който вдигнеш почти 40 градуса температура и трепериш докато дойдат да ти вземат материал за тест. Започваш да се замисляш - отпуснах ли се, успокоих се, че то това няма да стигне моето семейсто? Ето това ми се случи преди два дни. Болки в цялото тяло, температура и съпътстващо неразположение с кърменето (няма да навлизам в подробности).. докато чаках да излезнат резултатите си казах “само да са негативни, ще съм ОЩЕ по-сериозна с предпзните мерки”. И после се замислих, че ние хората все чакме да стане нещо, че да се стреснем. Споделяйки преживяното, се надявам да се замислите и вие. И двата теста са ОТРИЦАТЕЛНИ. Оказа се, че всичко е било заради съпътстващото неразположение. Ама се стреснах, и на тези празници ще си остана вкъщи! Моето семейство също. В домовете си имаме икони, на които може да се помолим и благодарим! Бъдете здрави ❤️

A post shared by Tea (@teaminkova) on