Годеницата на победителя в шестия сезон на „Хелс Китчън“ Лъчезар Чоткин, смая последователите си в социалните мрежи с новата си външност. Младата Камелия не се е тунинговала, нито пък се е вталила, но въпреки това е нов човек, а причината за това се крие в обработката на снимките й с фотошоп.

 

Момата, която също готвеше в Кухнята на ада, използва няколко програми, с които коригира фотосите си и така докарва слабо и издължено лице, както и поне минус 25 кг. от теглото си. Прави впечатление, че на актуалните й кадри Камелия Маджарова прилича удивително на Виктория Капитонова.

Фенове на „Хелс Китчън“ цъкаха: „Не, това не е Камелия, сигурно е сложила снимката на някоя друга жена, не може да е тя, няма нищо общо!“. Малко по-късно се убедиха, че всъщност на кадрите е годеницата на Чоткин.

 

Припомняме, че талантливият и ексцентричен готвач, и пищната брюнетка, се запознаха в предаването. Освен 100-те хиляди лева награда, Чоткин намери и бъдещата си съпруга в шоуто, като й предложи брак малко преди финала, а шеф Виктор Ангелов се съгласи да стане техен кум. На практика този сезон на „Кухнята на ада“ бе далеч по-успешен в любовен аспект от „Ергенът“, където Алек Младенов не можа да си намери жена, а финалистите в шестия сезон на кулинарното шоу изненадващо предложиха брак на половинките си и получиха от тях заветното „Да!“. Казано с други думи, кулинарното предаване бе изпълнено с истинска романтика.

Чоткин и Камелия планират сватбата им да е на морския бряг, тъй като няма по-романтично място от него през лятото, убеден е готвачът. Камелия всъщност бе единственият човек от готварското предаване, което той допусна до личното си пространство и който му дава безрезервната си подкрепа. Макар само на 22 години, тя успя да докосне вътрешно готвача и двамата вече се усещат като едно цяло. Лъчезар признава, че е разочарован от останалите, с които споделяше кухнята в предаването, но подкрепата на Камелия му дала криле.

 

Пухкавата млада дама е решила проблема с килограмите си не с диети или спорт, а с фотошоп. На последните й кадри в социалните мрежи, тя е направо неразпознаваема, сякаш е сменила самоличността си. Мнозина от последователите й се чудят защо го прави. „Чоткин я е харесал такава, зрителите също. Кого заблуждава?“, питат се в социалните мрежи, предвид, че Камелия е доста симпатична и без фотошоп.

Източник: Уикенд