Тази жена е "невероятна" - колкото хората не я харесват, толкова повече тя показва, че е самовлюбена и нарцистична. Да, говорим за Боряна Баташова, която обаче снощи получи заслужен и здрав ритник в задницата, който я изхвърли от "Денсинг старс" още на старта.

Зрителите гласуваха и единодушно пожелаха наглата Боряна да си тръгне, защото не могат да й гледат арогантната физиономия. Да не говорим, че тя оскверни паметта на съпруга си - обичания актьор Андрей Баташов.

Борянка си спомни пред камерите как навремето с Андрей са участвали заедно в първия сезон на формата у нас и как точно там са решили да се оженят. "Значи този формат ми носи късмет, може пак да ми се повтори същото", изквича вдовицата, без да премисли какво говори.

Разбира се, че тя има правото да се омъжи, ако иска и пет пъти още, но да го изплюеш това в ефир, пред очите на всички, е меко казано цинично. Зрителите мигновено реагираха, а и й казаха директно, че изобщо не е такава добра танцьорка, за каквато претендираше.

Тя твърдеше надуто, че нито едно движение не й било чуждо и можела да направи всичко, а накрая дори не влезе като хората в ритъм.

Източник: Crimesbg.com