Страшна драма преживя Анелия с голямата си любов - Любомир Захаринов. Всъщност трябва да кажем бившата й голяма любов, която, за жалост, се оказа твърде малка - от негова страна. Както знаем, двамата планираха сватба, бяха сгодени, а певицата никога не беше изглеждала толкова щастлива и влюбена.

Самата тя не крие, че е обожавала Любо и е мечтала да прекара живота си с него, но... но после разбрала, че е мерзавец. За пореден път. Казваме за пореден, защото помним, че Анелия веднъж вече прости прегрешение на мъжа си и си затвори очите за негова изневяра. Любовницата му беше Алекс Богданска, която преди време "мина" един-два пъти за развлечение...

После той уж се поправи, но преди няколко месеца Анелия разкрила нова негова измяна и това преляло чашата на търпението й. Този път лично въпросната любовница поискала да й направи мръсно като изпратила снимки и чатове с Любомир.

"Вероятно си е мислила, че когато Анелия ги види и зареже Любо, той ще остане при нея, но е грешала. Захаринов я заряза и се моли на Анелия, но тя не му прости. Много плака, много я болеше, но реши категорично, че няма да си причини подобен кошмар и трети път. Предпочете да го остави и да пореве за него още малко, отколкото цял живот да е в ролята на излъганата женица", коментират близки до нея източници.

Анелия все още признавала, че не е забравила по-младия от нея мъж, но се е отдала на кариерата си и вярва, че скоро няма и да се сеща за Захаринов.

Източник: Crimesbg.com