Любимката на много зрители - Албена Михова показа, че макар и усмихната, също има нервна система, която от доста време е изопната до краен предел. Помним как актрисата преди месеци изригна в нета затова, че е вярвала, че има много приятели, а се е оказало лъжа. И когато е била оперирана заради тазобедрената си става, мнозина напълно са я забравили.

"Оказа се, че на чужди хора, на непознати хора в нета, им пука повече за мен, отколкото на уж приятелите. Е, отворих си очите и прогледнах. Ще продължа напред", заяви тогава бившата на Тома Здравков.

Ето обаче, че наскоро се появи и ново 20, което допълнително скъса нервичките и търпението на Михова. И това е фактът, че в киното не я приемали на сериозно и буквално се гаврели с нея. Най-голямата обида била като й предложили ролята на хвърлячка на гюле.

"Аз вярно нося на майтап, но всичко си има границите. Да мятам гюле - за това ме оцениха. Все едно не съм жена, а някое грамадно чучело. Е, извинявайте, но първо съм човек, после жена и накрая - имам достатъчно талант за сериозни роли, а не само такива на смешковци", гневи се Албена Михова.

Тя е категорична, че няма да позволи повече обиди и се радва, че поне в Сатирата, където играе, получава нужното уважение.