Новият любовник на Глория, който е с 20-ина години по-млад от нея, си падал по по-възрастни жени. Преди да започне аферата си с 50-годишната прима на попфолка, той имал вземане даване с друга певица на над средната възраст – 44-годишната Татяна. Глория обаче завидяла на колежката си и отмъкнала най-безпардонно гаджето й.

Тук стигаме до любопитните подробности за уменията в леглото на мачото, които дават за него както Татяна, така и Глория. Татяна била по-обрана и казвала само, че в леглото Добромир бил много добър. По-разточителна по темата обаче е Глория, която споделя без свян, че младокът е направо бог в леглото и че нощите с него я подмладяват.

Глория връзвана за леглото от новия си млад любовник?

„Явно това е търсила цял живот Глория, да са живи и здрави и тя, и нейният млад жребец“ – съскат нейни колежки в попфолка.

Изданието разкрива, че младият мачо си падал по грубите изпълнения в леглото. Обичал да подчинява властно жените, като ги връзвал в леглото и брутално прониквал в тях.

Дали и Глория е подложена на тези садо-мазо изпълнения, можем само да гадаем... Кой знае, може пък това да й харесва, макар че самата тя е властна натура. Пък и всеки има свободата да прави в леглото каквото си ще, стига да не си изпати като Анита Мейзер.

Източник: „Уикенд“