Глория за първи път призна за проблемите си с компания "Пайнер"!

Глория разкри, че договорът с музикална компания „Пайнер” й приключва през 2016 година. Тя ще пее и през двете години. Засега не мисли какви й са плановете с димитровгадската компания, но няма намерение да приключва на този етап с нея. Макар че имат проблеми, призна тя. Поп фолк дивата има желание да издаде свой албум през 2016 година и едва тогава да начертае следващата стъпка в кариерата си.

Русенката иска да зарадва своите фенове не само с нови парчета, но и провокативни хитове, както и с нови интересни проекти, с които възнамерява да възнагради почитателите си.

Поп фолк дивата призна, че в главата си има куп идеи, които мечтае да осъществи през следващите две години.

[caption id="attachment_432930" align="alignright" width="300"]Глория Глория за първи път признава, че има проблеми с Пайнер[/caption]

Кралицата на поп фолк жанра е убедена, че песента и пеенето са нейното призвание. Затова тя не смята да се занимава и в бъдеще с нещо, което да не е свързано с музиката. По повод на двадесет години на сцената Глория разкри, че колкото повече са я спъвали, толкова повече сее амбицирала да продължи напред. Певицата не обича клюкарите и лицемерните хора. Винаги, когато изпадне в дупка, оттам я измъкват нейните близки, верните й приятели и позитивните хора, с които обича да контактува Глория.

Фолкпримата е и една от най-заможните в бранша. През миналата година тя е декларирала три имота, за които редовно си плаща данъците. Това е къща за един милион в столичния баровски квартал Павлово. Палатът е на три етажа, има басейн, сауна, фитнес и е обзаведен в супер лукс, както и собствено звукозаписно студио. Певицата има и луксозен апартамент в Слънчев брят, в затворен комплекс на стойност от сто хиляди евро. Той също е обзаведен по последния писък на модата. Ветеранката в чалгата има и къща в Русе.