Щерката на Гала втрещи мрежата с неочаквано и доста нелепо, според мнозина, изказване. Мари Будева, която общо взето е известна с това, че е дете на известна у нас личност, отдавна се прави на инфлуенсър. Тя поства снимки, сторита, видеа, свързани с ежедневието си, макар личността й да не е популярна с нищо съществено.

Затова и на много потребители им дойде too much изказването на Мари, че видиш ли, била силно ранима и деликатна, и се разстройвала неимоверно от негативни коментари по свой адрес. Нещо повече - дори плачела от тях...

Нещото, което било в състояние да я извади от равновесие, са критиките за визията и тялото й, както и коментари от сорта, че е напълняла. Защото Мари не била надарена генетично със слабата фигура на Гала.

Е, дотук добре, разбираемо, защото жените са суетни. Това, което питат повечето потребители обаче е, щом не носи на критики, защо се напъва да се прави на звезда в социалките?!

"Това е безумие, бе! Като иска само да й се радват и да я хвалят колко е прекрасна, да си показва снимките на родата, те ще цвилят от кеф. Има един лаф - щом си се качил да яздиш камилата, ще й душиш й пр*днята. Ако иска да е медийна "звезда", ще свиква и с похвалите, и с критиките, и със злобните подмятания дори. Глезла", захапаха я здраво в нета.