В пълна дупка е попаднала Моника Валериева след раздялата с чалгаря Меди. Както знаем, той я заряза след три години съвместно съжителство и куп изневери, за които тя почти винаги разбирала. Въпреки всичко Мона прощавала на гаджето си, защото била обсебена от него - в буквален смисъл.

Меди обаче й се наситил, а когато скъсал с нея, й намекнал дори, че е твърде стара за него, а той искал свежо парче... Е, всички тези "приятни емоции" докарали Моника дотам, че спряла да се храни.

Гледката е страшна: Моника Валериева спря да се храни, заради Меди! Едва върви от слабост! (СНИМКИ)

Близки до нея разкриват, че тя пила само вода и веднъж дневно опитвала да хапне нещо, но порциите й били като на пиле - колкото да не припадне и да не умре от глад.

Гледката е страшна: Моника Валериева спря да се храни, заради Меди! Едва върви от слабост! (СНИМКИ) - Снимка 2

Че това е истина доказват последните й снимки в нета, на които тя се е пуснала и по бански. Ами, гледката е страшна - това са само кокали, изхвръкнали кокали навсякъде, дори дупето й е спихнало и няма нищо общо с апетитните женски форми.

Гледката е страшна: Моника Валериева спря да се храни, заради Меди! Едва върви от слабост! (СНИМКИ) - Снимка 3

А да не говорим за ребрата - сами може да ги видите и покрай тях, да си припомните филмите за концлагерите в хитлеристка Германия. Моника едва се движи от слабост, а ако продължава така, ще се разболее, тревожат се близки до нея хора.