Деси Добрева изглежда наистина състарена и повехнала!

Една от истински гласовитите певици на България - Деси Добрева, изуми зрителите днес, когато се появи в ефир видимо състарена. Бившата вокалистка на Слави Трифонов е на 41 години, но това не е възраст, която предполага наличието на толкова бръчки и повехнала кожа. Разбира се, една дама може да се сбръчка и на 30, но се предполага, че Добрева се поддържа и има средства за това.

Гласовитата Деси Добрева рязко се състари! (виж тук - СНИМКА)

Затова лицето й предизвика искрено учудване. Особено, когато се смее, а Деси се смее винаги широко, около очите и край слепоочията й личат дълбоки и дълги бразди. Същото е и положението по бузите, около устните. Повечето от коментарите гласят, че причината за това е, че Десито е твърде слаба и трябва да върже малко месце.

"Тя Белучи го беше казвала отдавна, че идва ден, в който жената избира между това дали да има бръчки и стройно тяло, или да е изпъната и младолика, но пък надарена със сочно дупе. Няма как и двете едновременно, освен ако се наблъскаш с филъри, но пък те те правят да изглеждаш като пластмасова или надуваема кукла", коментират в нета.

Знам, че Добрева корекции няма - тя е твърдо против тях, а у дома си дори няма телевизор. Привърженик е на естествения и природосъобразен живот, на какъвто учи и дъщеря си. Колкото до мъж, певицата отдавна няма такъв до себе си. Поне не и нещо действително сериозно.