Емил Русев е готов на всичко да излезе от изолатора

Гладна стачка обяви един от участниците в риалити шоуто „Къртицата”.

След като Емил Русев победи на елиминационния тест леля Кети, бе изпратен в изолатора на базата за срок от седем дни. Той обаче изпадна в сериозна нервна криза още на второто денонощие от престоя му там. Половинката му Христина също не издържа на напрежението и се разплака. Наложи се останалите участници да я успокояват и да й бършат сълзите.

[caption id="attachment_380175" align="alignleft" width="300"]Напрежението в "Къртицата" се покачва Напрежението в "Къртицата" се покачва[/caption]

Емил сподели съвсем откровено, че няма сили дори да стигне до санитарното помещение и заяви, че започва гладна стачка. 39-годишният бизнесмен е категоричен, че е способен на всичко само за да излезе от този зандан”, пише pik.bg. Напрежението в „Къртицата” продължава да се покачва, а нервите на участниците стават все по-изострени. Припомняме, че според запознати е въпрос на време да се възпламени чудовищен екшън в шоуто. Влюбеният до уши в Гери, Емил Каменов пък вече свали маската и показа недвусмислено грубиянската си същност.

При все, че се опита острата му забележка да бъде направена под формата на шега, Емил си навлече зрителския гняв. Той се закани на Гери, че ще я закачи на полилея и ще й отреже главата. Малко по-късно той се поправи, заявявайки, че би било по-добре да отреже главата на най-близкия й човек в базата – Костя. Емил не успя да скрие ревността, която е породена от близостта между Гери и Костя. Очевидно отношенията между двамата участници не са по вкуса му и ревността го разяжда отвътре. Макар Гери да подчерта, че макар и чести, разговорите й с руснака, са чисто приятелски.

Думите й обаче не успяха да убедят Емил и той остана видимо разочарован. Той дори си изпусна нервите и след като изсипа цяла плеяда от нецензурни изрази към нежния пол, той определи варненките като най-меркантилните жени. Емил е категоричен, че единственото нещо, което интересува жените, са материалните облаги.