След края на "Капките" и като знаем колко мизерни са заплатите на актьорите в театъра, Герасим Георгиев - Геро имаше една надежда за закърпване на семейния бюджет. Разбира се, това беше предаването "Скрита самоличност", което стартира в началото на този месец и на което той е водещ.

Или по-скоро трябва да кажем, че беше водещ, защото шоуто спря. То беше прекратено скандално, защото бе спряно предсрочно. Още вчера от Нова телевизия обявиха, че "Скрита самоличност" ще продължи от понеделник до петък, след което първият му сезон спира.

Ок, няма лошо. Само че днес не е петък, а вторник, а на мястото на предаването на Геро ще се излъчи стар епизод на "Черешката на тортата". Така ще бъде и през останалите дни от седмицата. Идеално, а?!

Ясно е, че зрителите не спряха да роптаят срещу предаването, което, според тях, е пълна боза и тъпотия. Дори фактът, че харесват Геро повече от Димитър Рачков например, не помогна, защото хората масово спряха да гледат шоуто след първия му епизод. Впрочем, той събра рекорден рейтинг, защото всички очакваха нещо - уау. Е, такова не дойде.

Жалко за Геро, който е най-разочарован в случая и който определено няма да види повече пари от спряното предаване.

Източник: Crimesbg.com