Варненската принцеса на татко, както още я наричат, съвсем се самозабрави. Гери-Никол, която имаше хитове единствено в зората на кариерата си преди години и то благодарение само на Криско, го раздава все по-важна. Лошото обаче е, че става и все по-цинична. С една дума - простачка.

Поведението й отдавна е отвратило мнозина, особено кълчотенето й в мрежата и истеричния кикот, досущ като на разпасана магистралка. Вместо да се замисли и да се погледне отстрани обаче, Герито реши да си спечели още малко лайкчета и гледаемост като нападна мъжете в България. И директно ги нарече п*тьовци.

Не е ясно кое я е провокирало, дали случаен мъж, или новият й приятел, когото тя отмъкна от бившата на Денис Теофиков - Алекса, но е факт, че подобни думи в устата на жена, звучат гнусно.

"Абе, п*тьовци, не може да ми се мерите бе, ей! Смешници жалки! Повечето сте такива отрепки и пълни женчовци, че ми се повдига. Ще ме гледате в очите като ви говоря, защото не съм ви някоя шматка. Ясно?! Не си губя времето със смешници като вас. По-добре да пътувам, да прочета една книга, да науча нещо", намила Гери-Никол.

Мнозина обаче я нападнаха, че лъже и че интересно кога и какво чете, след като постоянно е заета да се чекне и пие по кръчмите.