Яката дупара Гери-Никол отдавна вече стана скучна и банална със своята дупара, та реши да измести акцента. Този път обаче тя стигна твърде далеч като си махна горнището и си показа голите цомби пред всички. "Вижте голите гърди на кучката" - в типичен арогантен стил цвили певицата, която отдавна вече май не е и певица...

Знаем, че Герито проби за малко, основно докато пееше хитовете, които Криско направи за нея. После обаче настана пълна трагедия - ни парчета, ни участия, да не говорим за хитове. И й остана едно - да парадира с парите на тате и да обикаля света, откъдето да пуска почти едни и същи снимки.

Ако се вгледате във фотосите й, ще забележите две неща. Първо - те са хиляди и второ - почти еднотипни са - и като поза, и като излъчване. Може би някой я е светнал по въпроса и тя реши да разнообрази. Като се направи на гола русалка и си изтипоса силиконовите бомби в нета, мачкайки ги с ръце.

"Абе, то всичкото хубаво, но как пък един мъж не се задържа с нея?! Първо Дани Илиев я заряза, а сега и Стоян Копривленски. Май тая с всичките й напъни, не може да предложи нещо на тези момчета - нещо, заради което да се влюбят в нея и да останат. Ползват я по няколко пъти, правят си малко "реклама" и хайде - черта! Много е зле горката явно, сигурно и в кревата е същата", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com