Гери Малкоданска е бременна

Гери Малкоданска е бременна. Нова тeлевизия остава без водещи на прогнозата за времето. Вече е ясно, че синоптичката Никол Станкулова е бременна отново и след броени седмици предстои да слезе от екран.

Втора бременност

Отлично осведомени източници издават пред "Уикенд", че колежката й Гери Малкоданска също очаква второ дете, макар че бременността й още не е толкова напреднала. Много вероятно е обаче къдрокосата хубавица скоро също да излезе в болничен.

Трудна първа бременност

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди преждевременно. Поради тази причина страхът за бебето, което в момента износва, e голям. Запознати твърдят, че Малкоданска не искала да рискува, като работи до последно. Червенокосата красавица предпочитала да си почива и да пази леглото.

Тревоги

Тя неведнъж е разказвала за тревогите, които имала с 3-годишното си момченце. "Проблемите започнаха в петия месец. Тогава вече се знаеше, че ще има преждевременно раждане. Кога точно щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Страхът е, че ти може да родиш детенце, което тежи под килограм. Страхът е, че то може и да се справи, но не знаеш какви ще са последствията. Не знаеш в много дълъг период дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива нормално и дали няма да има някакви увреждания. Страхът е голям и най-щастливото нещо в живота ти - раждането, е съпътствано от най-големия ти ужас!", споделя младата майка за перипетиите, през които е преминала. И допълва, че през последните седмици от първата си бременност се придвижвала с инвалидна количка и извършвала минимални движения, за да не предизвика раждане. "Чувствата са много противоречиви. Аз нямах щастието да родя и да прегърна детето си. То ми беше взето на секундата",  спомня си синоптичката. Въпреки трудностите, тя успяла да се справи психически с подкрепата на мъжа си - интериорния дизайнер Алекс Ковачев. "Беше наистина тежък период. Аз бях много притеснен за бебето и за Гери. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда. До банята ходеше с количка. Не беше приятен момент в живота. Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. Ние научихме много неща. Открих още причини, заради които да й се възхищавам. Тя прояви невероятна сила и смелост в моменти, в които не се знаеше какво ще стане!", казва дизайнерът по адрес на половинката си. Когато малкият Лео се появил на бял свят, те не смеели да се зарадват, защото не знаели дали новороденото ще оцелее и дали ще има дългосрочни последици върху здравето му. Бебето тежало едва килограм и 200 грама и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Родителите му имали право да го виждат по половин час на ден, но това време било крайно недостатъчно за тях. За щастие, детето вече е на почти 3 години и се развива нормално.

Запознанство

Алекс и Гери са заедно от 2017-та. "Не помня как се запознахме. В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня. Човек на години съм!", шегува се Ковачев, когато става въпрос за първата му среща със синоптичката.

Любов от пръв поглед

Нещата между тях се случили спонтанно и по думите му било любов от пръв поглед. "Не гледам много телевизия. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек", казва интериорният дизайнер, който не спира да хвали жена си. Очевидно е, че Алекс е доста хлътнал по Малкоданска и всячески се старае да я глези. В предаването "Черешката на тортата", където тя участва преди време, се видя, че основно мъжът й готви. Освен това Ковачев не я оставя да пипа домакинска работа, а за раждането на сина им й подари луксозно обзаведен апартамент в престижен столичен квартал. Известно е, че Алекс има дъщеря в тийнейджърска възраст от бившата си съпруга Таня, но избягва да говори за това. В светските среди се шушука, че той се е разделил с бившата си именно заради чувствата си към Гери. Изоставената жена понесла много тежко разлъката и признанието на Ковачев, че вече не я обича. Интериорният дизайнерът се слави като един от най-добрите в своята област. Той има проекти не само у нас, но и във Великобритания, Германия, Италия, Фрнция. Малкоданска често го придружава по време на пътуванията му зад граница, но заради настоящата бременност вероятно ще прекарва повече време в дома си. Гери е отгледана от майка си, защото баща й умира, когато е едва 7-годишна. Въпреки трагедията обаче, семейството остава задружно. Малкоданска си спомня, че навремето печели конкурса "Супермодел на България" точно на рождения ден на татко си. По това време той вече не е сред живите, но тя възприема победата си като знак от него. [caption id="attachment_672438" align="aligncenter" width="300"]Гери Малкоданска е бременна сн. Инстаграм Гери Малкоданска е бременна сн. Инстаграм[/caption] Синоптичката започва кариерата си в модна агенция "Визаж", участва в много реклами и фотосесии, чак после се ориентира към телевизията и изгрява на малкия екран. Покрай нея винаги са се навъртали все заможни мъже, а един от известните й бивши е синът на Ахмед Доган - Демир, предават от hotarena.net.