ММА боецът и бивш годеник на Златка Райкова, по настоящем Златка Хачатрян, размаза плеймейтката. Знаем колко долно постъпи Златка като направи за смях Валентинов пред цялата страна, слагайки му рога с Благой Георгиев. А боецът тъкмо я бе поискал за съпруга...

Е, това са вече стари неща и раната на Георги е заздравяла, но той не пропусна сгодния случай да покаже на Русата Златка, че за разлика от нея и такива като нея, у нас има и наистина прекрасни жени.

Една от тях го накарала да се разтрепери и да се разплаче като дете съвсем наскоро, а за случая разказа самият боец. Става дума за благотворителен търг, на който се продавала негова тениска. Купил я човек за 250 лева, който обаче бил издирен впоследствие от непозната жена, настояваща да откупи тениската.

"Дала е на купувача 500 лева, а парите също са за благотворителната кауза. Не можех да повярвам на очите и ушите си, тази жена ме разтърси. Прекрасна, великолепна и го казвам с цялото си същество. Не ме питайте за лични неща, защото тя си има човек, обвързана е. Но дами като нея са истинска рядкост и дано да ги има повече!", казва Валентинов.

А потребителите на свой ред "захапаха" Златито за очевидните разлики между нея и мистериозната непозната.

Източник: Crimesbg.com