Феновете на естрадната звезда Георги Христов бяха зарадвани, след като разбраха, че той е спрял да се пече на вредния солариум. Основание за това им даде новата визия на изпълнителя, която той демонстрира на кадрите си в социалните мрежи. На тях се вижда, че певецът вече не е черен като кюмюр и си е върнал европейския тен на кожата.

Истината обаче е малко по-различна... Да, Георги Христов е избелен на кадрите, но това той постига или с помощта на фотографите, или с обработка на изображенията с фотошоп. Фотографите вече са вдигнали ръце от него заради вечните му претенции и прекомерна суетност.

Георги Христов си избелва тена от солариум

От последното интервю, което е дал на Петя Дикова, се вижда, че видът му е все така съсухрен, а африканският му тен си личи. С него той явно иска да прикрие пожълтяването на кожата си, добито от прекомерната употреба на алкохол. От години се говори, че Георги Христов страда от алкохолизъм, а вероятно и от булимия. Истината за това обаче не е разкрита. Но страстта му всеки ден по 15 минути да се подлага на лъчите на солариум остава постоянна. Всъщност Георги само си вреди със соларните процедури, защото припичането може сериозно да увреди кожата.

Източник: „Уикенд“