Вече повече от половин година писателят и коментатор в предаването „На кафе“ Георги Блажев живее под един покрив с младата актриса Ива Папазова. Двамата дори търсят по-голямо жилище, за да свият в него семейно гнездо, в което да има място и за деца. От бившата си съпруга панелистът на Гала има 3-годишен син Боян, а младата Ива засега няма наследници. Тя се отнася грижовно към детето на приятеля си, но със сигурно иска да има и собствен наследник от Георги.

Ива е завършила в един от класовете на Стефан Данаилов и сега практикува в Бургаския театър. В артистичните среди се говори, че тя все още не е реализирала потенциала си. Но затова пък е открила истинската любов в лицето на Георги Блажев.

Георги Блажев се кротна при актриса

Той пък от своя страна след като беше с една единствена жена цели 13 години, сега се е кротнал при актрисата. Преди връзката с нея обаче Блажев се направи на плейбой и опита да се пробва с фаталната Андреа Банда Банда, с която бяха колеги в „На кафе“. Брюнетката обаче го отряза и той прехвърча на друга своя колежка – Стаси Кара, която водеше кинорубриката. С нея обаче също нещата не се получили. След което се появила Ива, за която Блажев твърди, че е истинската му половинка, с която е готов да сподели живота си.

Източник: „Уикенд“