По всичко личи, че раздялата с bTV преди повече от 3 години, се е отразила перфектно на Гена Трайкова. Бившата главна редакторка на новините в частната медия, била засечена в столичния квартал „Лозенец“ в компанията на кучето си, порода „Чихуахуа“. Тя била облечена в спортен екип, с пусната коса и без капка грим. Въпреки това изглеждала страхотно и никой не би й дал повече от 30 години. Очевидно блондинката е разцъфнала след напускането на телевизията, съдейки по това, че няма никакви бръчки по лицето й.

 

Едва ли се е тунинговала в някоя известна клиника, тъй като не е от суетните, а и видът й изглежда естествен. Освен това не била подпухнала от филъри и ботокс, което навява на мисълта, че едва ли е прибягвала до тях.

Докато бе на работа в bTV, Трайкова никога не се показваше публично без силен професионален грим и стилна прическа, когато е на екран, но в ежедневието си ходеше неглиже. Малко, след като напусна медията, бившата на Венелин Петков добави десетина килограма към иначе стройната си осанка, но очевидно към днешна дата е успяла да излезе от дупката, в която бе изпаднала. Вече не само е видимо по-свежа, а и не е закръглена.

 

Гена Трайкова преподава на студентите от магистърската програма по „Мултимедийна журналистика“ в УНСС, където обучава заедно с бившия си колега и възлюбен Венелин Петков. Припомняме, че тя се махна от bTV в знак на солидарност към Венелин Петков, след освобождаването му от работа. И сега двамата отново работят заедно.

 

Връзката помежду им приключи, след като Гена залюби музиканта Лъчо от група „Хиподил“, с когото живяха заедно две години и за малко щяха да се оженят, но блондинката постави кариерата си на първо място и била категорична, че не е готова да изостави работата си, за да бъде майка и домакиня.

 

Венелин пък се хвърли в обятията на Поли Гергушева след раздялата му с Гена, но двамата не изкараха дълго време. После се залюби с Николета Маданска, която му роди двама сина, но и с нея се разделиха.

Към днешна дата Гена и Венелин отново работят рамо до рамо и колегите им имат подозрения, че отново може да се съберат в живота като двойка, както се случи с Бен Афлек и Гуинет Полтроу.

Източник: Уикенд