Иван Георгиев се изкачва бързо по стълбата на успеха

Гена Трайкова, която стана главен редактор на новините по bTV, разписа тлъста заплата за гаджето си.

От кухнята на новинарския екип издават, че благодарение на подкрепата на Гена Трайкова, Иван Георгиев, който отскоро е в екипа на bTV новините се издига твърде бързо по стълбата на успеха. Из коридорите на медията се носи мълвата, че младият новинар, който репортерства във времето, в което не води новините, вече ще получава заплата в размер на 5 хиляди лева.

[caption id="attachment_407242" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова уреди Иван Георгиев с тлъста заплата Гена Трайкова уреди Иван Георгиев с тлъста заплата[/caption]

Младежът, който е родом от Благоевград е в редиците на bTV от 2006 година. Успехът му в медията обаче го споходил едва, след като станал гадже на „старата тигрица” Гена Трайкова. Именно тя била човекът, който успял да убеди шефовете на медията, че Иван Георгиев е подходящ за водещ на късната новинарска емисия, която бе изместена в 23.30 ч. От 26 април Иван Георгиев води централната емисия новини през уикенда в компанията на новото попълнение Лиляна Боянова. Гена Трайкова пък оправдава високата заплата, която Георгиев ще получава с факта, че освен водещ на новините, той е и репортер, пише pik.bg.

Напоследък обаче новинарката е изпаднала в паника заради неумолимо тиктакащия й биологичен часовник. Съвсем скоро тя ще навърши 36 години, а няма семейство и дете. Тя се бе отдала напълно от работата си до скоро, когато раждането на дете се превърна във фикс идея. Това е и основната тема, която обсъжда с колегите си напоследък. Трайкова се опасява, че обръщайки се назад вижда в свое лице застаряващ журналист със славно минало и сиво настояще. Сериозни притеснения у нея пораждат и твърденията на специалисти, че първото раждане на една жена трябва да е до 35-годишна възраст.

Макар от известно време Гена да бе назначена на поста главен редактор на новините, тя е обсебена от мисълта, че е крайно време да постави на първо място личния си живот и да се вземе в ръце, докато не е станало твърде късно.