Аз гоня теб, но ти гониш нея... Май това ще се получи и в триъгълника Петков - Маданска - Трайкова. След като Венелин Петков и Николета Маданска се разделиха заради нервните му изблици и темерутски нрав, Маданска си грабна децата и се пренесе в село Лозен, при своите родители.

Петков постоя сам, но самотата му натежа и от известно време е готов и на челна стойка да застане, само и само да си върне Николета. Последната обаче е категорична - не става! Маданска не иска и да чува за бившия си, за разлика от Гена Трайкова, която още умирала за него.

Гена, не се унижавай: Трайкова готова да прости на Венелин Петков, не иска друг мъж!

Това разкриха колеги на тримата от бившата им медия Би Ти Ви и не скриха учудването си от мераците на Гена. Откакто скъсаха с Петков, Трайкова опита да има връзка с няколко мъже, но не се получи. А причината е, че така и не успяла да забрави Венелин, който бил голямата й любов.

В момента тя правела опити да се сближи с него като му се обаждала и го канела да си говорят - я на кафе, я на обяд, но Петков оставал безразличен. И по всичко личало, че е на съвсем друга вълна.

"Тя трябва да спре да се унижава и самоизтезава, защото тази любов ще я довърши. Не иска да чуе за друг, но годинките минават и рискува да остане сама. А е хубав човек, умна и разбрана жена", коментират Гена Трайкова източниците.