Апреските са хитът на сезона. Отчетлив обемен силует, изобилие от детайли, несравнима топлина и удобство - това са част от плюсовете им. Ето какво още трябва да знаете за тези страхотни ботуши за сняг.

 

Зимата ни връхлетя с бяла феерия и отново ни накара да се запитаме кои са най-подходящите ботуши за сняг. Безспорно най-модерното решение за сезона са апреските. Характерният им обем, заоблените ръбове и гумената подметка доскоро можеха да се видят основно по планините и ски курортите, но тази зима симпатичните апрески са гореща тенденция в градската дамска мода. Тези обувки са идеални за студените дни, когато искате да се чувствате удобно и топло, но и да изглеждате стилно.

В тази статия ще разкажем за нестандартните дамски ботуши за сняг, които разклатиха сериозно превъзходството на кожените боти и на високите ботуши до коляното. А ако искате да разгледате топ модели, не пропускайте да направите това в онлайн магазина на MODIVO. Колекцията е тук: https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/botushi-i-drugi/apreski, а определено всяка дама може да намери нещо за себе си. И така, какво представляват апреските и как да изберем най-добрия модел?

Защо апреските са модерни?

Както гласи името, тези обувки са създадени за след ски, когато искате да се насладите на красивата зима около хижата или курорта. Редица брандове, сред които италианските пионери Moon Boot, започваха да пренасят техния отчетлив дизайн и във всекидневната мода. Модификациите включват сая от импрегниран велур за ексклузивно усещане, подметка с платформа и дебел грайфер, удължена височина.

Декорациите включват яки от козина, кожени вложки, връзки, ципове, копчета, велкро лепенки и още куп интересни детайли, които ще добавят стил, дързост и оригиналност към вашето облекло. Днес апреските са толкова разнообразни, че може да ги носите с дънки, клинове, поли и чорапогащници, еластични панталони, рокли и всичко, което обичате да носите.

Гардероб за Снежни Кралици: Вижте най-добрите колекции с апрески

Какви са предимствата на апреските?

Те са топли и водоустойчиви, не стягат и не притискат стъпалата, а ги обвиват в мека прегръдка. Удобството се гарантира от широката предна част при пръстите и опорната вложка на петата. Естествена кожа, вътрешна подплата от овча козина или полар, иновативни технологии за стабилност, термоизолация и водоустойчивост, стабилна гумена подметка - това са малка част от предимствата. На пазара можете да намерите апрески с нисък или висок ток, с платформа или без, с връзки или ципове, с декорации или без, с гладка или релефна повърхност - все чудесни предложения. Избрахте ли вече?

Разбира се, цветът на ботушите за сняг трябва да съответства на вашите вкусове и на облеклото ви, например палто, дамско зимно яке или шапка и шал. На пръв поглед е сигурно да изберете класическо черно, кафяво, сиво или бежово. При апреските обаче ще видите страхотни многоцветни модели, както и такива в бяло, розово, лилаво, оранжево, сребристо и други нестандартни тонове, с които определено ще се отличавате в скучната градска зима. 

Носете ги както пожелаете

Ако търсите нов чифт ботуши за сняг, апреските са избор, който няма да ви разочарова. За всеки ден може да ги носите с любимите си дънки, пуловери с едра плетка или вълнени жилетки, пухени якета или палта. Използвайте и комбинацията от клинове с рокли, поли и вталени палта, защото така красотата на апреските ще изпъкне максимално. Разгледайте още сега разнообразието от модели и минете през зимата с увереност, неподражаем стил и позитивно настроение.