То си е отдавна казано, че каквото и да правиш, трябва да вкарваш първо мозъка си в употреба, но кой да слуша... Е, тази максима ще я научи и вече със сигурност ще я ползва Галин, но чак след като изрева и се опари. Певецът е сащисан от разкритието на феновете си, а те пък са изумени как може да е толкова тъп, че да позволява да го снимат в най-деликатните му моменти?!

Става дума за кадри от креватни изпълнения с чалга идола на тийновете, на които той се раздава на макс - в случая с мадама. Помним, че преди време беше изтекло клипче, на което Галин е с някакъв мускулест мачо, но той твърдо отрече и заяви, че това е просто прилика във визията, а и кадрите са неясни.

Галин се пищиса: Брутални кадри от негови креватни изпълнения изтекоха в нета! (СНИМКИ)

"Знаеш ли, че има п@рно кадри с теб в мрежата от дни?!", попита го потребител в пресен разговор с Галин в чата на Инстаграм. На въпроса певецът обърна светкавично внимание и написа бързо: "Сега ще проверя!".

Само тези думи на изпълнителя са достатъчни, за да сме убедени, че щом ще поверява, значи реално е позволил нощните му удоволствия да бъдат заснемани. А като нищо и той самият го е пожелал, коментират в нета.

"Като няма с какво друго да блеснат тъпите чалгари, действат по стария начин - С-то продава. Да де, но това е за три дни, а после?!", смеят се зевзеци.