Галин и Диона са най-желаните участници в "Като две капки вода"

Фолк звездата Галин и колежката му Диона, с която имат общи парчета, са сред най-желаните участници в новия, девети сезон на шоуто "Като две капки вода". Според плановете, той трябва да тръгне през зимата по Нова тв.

Допитване

Продуцентът Маги Халваджиян вече се чуди кого да кани за участие. За първи път той се допитва до феновете, които директно посочат точно кого искат да видят в шоуто за имитатори. Още от ден първи от подготовката на първото издание на "Капките" у нас Маги Халваджиян обяснява колко е трудно да намериш участник за подобно предаване. За да се изгради добре един образ в него, се изисква талант и на актьор, и на певец, и на танцьор. "Колко хора в България могат да се похвалят, че умеят и трите неща?", е риторичният въпрос, който продуцентът с арменски произход повтаря от години. И все пак практиката показва, че с този ограничен ресурс от подходящи артисти той вече осем поредни сезона се справя блестящо със задачата да прави рейтингово шоу. Сега наред е сезон  номер 9 и Маги отново е изправен пред въпроса: "Кого да поканя?".

Галин

Дали защото вече се изчерпва откъм идеи, или просто за да опипа почвата, продуцентът зададе горепосочения въпрос директно на феновете на шоуто. Последното до момента издание бе спечелено от Фики Стораро, а сега се оказва, че публиката иска да види на същата сцена и считания за най-голям негов конкурент в "Пайнер" Галин. Името на хомосексуалния фолк идол от Добрич е най-често срещаното в предложенията на зрителите за нови участници, показа проверка на "Уикенд". Най-често срещаното основание, с което го предлагат, пък е че момчето е "позитивно, добронамерено и усмихнато".

Диона

Дуетната му половинка Диона също се радва на голяма популярност и нищо чудно двамата да влязат заедно в предаването. Досега в него е участвал само един дует - на актьора Георги Низамов и певеца Светозар Христов, който е откритие на Слави Трифонов. Галин и Диона може да са вторите.

Наско Колев и Виктория Георгиева

Немалко гласове събира и рапърът Наско Колев, който преди 2 години спечели последният до момента сезон на "ВИП Брадър" в България. Неочаквано голям интерес има и към младата певица Виктория Георгиева, която трябваше да представя България на "Евровизия" 2020. Не е изключено пръст в нейната популярност сред феновете на "Капките" да има Алекс Раева, която цял месец повтаряше името й в друго предаване на Халваджиян - "Маскираният певец". Тя смяташе, че Вики се крие зад маската на Светлината, макар че зрителите отдавна разпознаха Стефан Илчев в този образ. Рейтингът на младата певица обаче се повиши сред тв зрителите и сега те я искат в "Като две капки вода".

Лъчо от "Скандау"

Другият представител на съвременната сцена, когото държат да видят в шоуто, е Лъчо от "Скандау". Но за разлика от колегата си Тото, той поне до момента не е показвал никакъв интерес към каквито и да е тв формати.

Актьори

И докато музикантите се радват на повишен интерес от страна на феновете на "Като две капки вода", актьорите засега се неглижират. Сред малкото имена, посочени от феновете, са на Калин Врачански, който вече е печелил "Капките", на Виктор Калев и Юлиан Вергов, които са били в журито, и на Владо Карамазов, който напоследък бяга от всякакви актьорски ангажименти, пише "Уикенд". [caption id="attachment_645905" align="aligncenter" width="300"]Галин и Диона са най-желаните участници в "Като две капки вода" сн. hotarena.net Галин и Диона са най-желаните участници в "Като две капки вода" сн. hotarena.net[/caption] Анкетата, която се провежда в момента, не гарантира точно кой ще влезе в предаването догодина. Но Маги Халваджиян най-вероятно ще се съобрази с вота на публиката и ще покани най-търсените от нея артисти. Дали ще успее да ги убеди за участие, е друг въпрос, предават от hotarena.net.