Прави впечатление, че от няколко месеца насам Мама Ураган ходи по участия със суперлуксозен джип „Майбах“ на цена от 250 000 евро.

Хитовата чалга изпълнителка е заложила на белия цвят, а за придвижването й, се доверява на шофьор. По този начин може спокойно да пие по време на участията си, без да се притеснява за последствията.

 

Джипът, който е чисто нов, разполага с всички екстри и развива скорост до 400 км./ч., без никакво затруднение – под капака му се крият цели 460 конски сили.

С такъв джип се придвижват още „яката дупара“ Гери Никол, политикът Веселин Марешки, футболният бос Венци Стефанов, а допреди няколко медеца и семейство Гущерови имаха такова возило, но вече са с доста по-скромни възможности и съответно возилото им също е доста скромно.

Джипът „Майбах“ е сред най-актуалните возила сред родния елит.

Изпълнителката на „Къде беше ти“, винаги е движила със скъпи коли, тъй като за нея сигурността на пътя е особено важна, а и държи на марките не само в облеклото и аксесоарите, а и при колите.

Състоянието на Галена възлиза на стойност около 10 млн. лв. Наличието на заможен брачен партньор, допринася допълнително към поддържането на три супер автомобила. Преди Майбаха, чалга дивата се сдоби с тъмносин „Мерцедес“ кубче G класа, чиято стойност според експертите е около 200 000 лв. Тя има и още един тъмносин „Мерцедес“, но кабрио, който макар и на десетина години, е закупен чисто нов. Макар останалите возила на звездата да не са толкоз впечатляващи, съвкупната им стойност е по джоба само на олигарси, твърдят колежките й.

 

Преди да заложи на „Мерцедес“, Галена движеше и с БМВ Х6, отново закупено чисто ново от официалното представителство на марката. 2-3 години по-рано, тя се придвижваше с последен модел джип „Мерцедес“ GLE, подарен й от съпруга й – вафленият бос Галин. Той често радва половинката си с неприлично скъпи подаръци по различни поводи, подмятат завистливо жителите на Велико Търново, където фолк дивата живее в живописно имение със съпруга си. Всеизвестен е фактът, че Галена сменя возилата през 2, най-много 3 години.

Източник: Уикенд