Галена следва житейската философия на Лили Иванова

Галена следва житейската философия на Лили Иванова, стана ясно от последната й медийна изява. Пайнерката обясни, че винаги гледа само напред, не се застоява в миналото. Това сподели и примата на родната естрада съвсем наскоро. Не стана ясно дали става дума за сходно виждане за живота или пък Галена е почерпила опит от изпълнителката на "Детелини". Така или иначе, фолкпевицата се придържа към същото правило, което спазва и Лили Иванова. "Аз съм много здраво стъпил човек. Живея за днес. Не обичам да се връщам в миналото. Правя си изводи за определена ситуация и продължавам напред. Не се връщам в миналото, единствено само за хубави спомени", сподели Галена.

Интриги и скандали

Тя се стреми да подържа позитивно настроение и да не се поддава на провокации. Мама Ураган декларира, че не участва в интриги и скандали. Подминавала е с лека ръка дори тези, които са я предавали. "Много хора са ме разочаровали, но не съм аз човекът, който трябва да им прощава. Още тогава съм им простила. Просто правя така, че тези хора да са един хубав спомен до момента, в който са ме разочаровали. От там насетне се опитвам да не се интересувам за тях, да не говоря за тях и си оставам само с хубавите спомени", каза певицата. Подобни думи използва в интервютата си и Лили Иванова.

Тайна на успеха

Тайната й за успеха, който жъне с всяка нова песен, е в стремежа й да даде най-доброто от себе си и любовта й към професията. "Страстта, с която правя всеки един мой проект, е същата, с която съм започнала в началото. Това не трябва да се променя - желанието за работа. Винаги всяко едно нещо, което правя, е като че ли за първи и последен път", издаде Галена своята рецепта за успех. По време на пандемията тя не спряла да работи. Държала да има занимания, за да не се отдава на мрачни мисли. Затова спряла да гледа новини. "Колегите решиха през пандемията да не са толкова продуктивни. Аз смятам, че това е начин да зарадваш хората. Достатъчно отвсякъде излизат негативни новини, депресират те... Това е моят начин да помогна, чрез музика", казва Галена защо продължи да радва с нови песни и по време на карантината, писа "Уикенд". Положителното е, че през изминалата година тя успяла да се наспи хубаво, което й липсвало до преди това, заради интензивния работен график. Прекарва и много време с двамата си сина и баща им Галин. "В момента имам режим като нормален човек. Лягам си в 23:30, ставам в 7:30 ч. Страхотно е!", казва Галена и признава, че може би няма да й бъде лесно пак да свикне с натоварения ритъм, когато отворят дискотеките и пак се втурне по участия. [caption id="attachment_657543" align="aligncenter" width="300"]Галена се прави на Лили Иванова сн. hotarena.net Галена се прави на Лили Иванова сн. hotarena.net[/caption] Признава обаче, че няма търпение да дойде този момент - затъжила се за сцената и почитателите си. Другото, за което мисли често, е възможността за ваканция. "Много обичаме да пътуваме семейно", сподели певицата, предават от hotarena.net.