Галена и Галин се отдадоха на разточителство в Монако.

За да отбележи завръщането си на сцената и рождения си ден, Галена грабна Галин под ръка и отпрашиха за Монте Карло. Няколкомесечният им син Александър бе поверен на грижите на ВИП детегледачки, които също са облажили няколко хиляди от ваканцията на звездната двойка.
Но най-голямото пилеене на пари е било в тузарския курорт. По груби сметки, лукс почивката на Галена и Галин им е излязла доста солено - около 50 хиляди лева! Влюбените пристигнали в града с полет през Париж. Билетите за тази дестинация пронципно излизат доста солено, защото там и без това не е з апростосмъртни.

А, за да докажат ВИП статуса си,

родителите на две момчета отседнали е петзвезден хотел на брега на морето с прекрасна гледка от стаята. За нея, обаче, е трябвало да цакат космическите 850 евро на нощ! В тази сума влиза ползването на лично джакузи, кабинет, две стаи и просторна тераса. Всичко това, решено по последен писък на модата, както обича Галена.
Но, глезотиите въобще не спират до тук. За да зарадва своята рожденичка, Галин се е бръкнал на дълбоко в джоба, за да наеме за няколко дни луксозна яхта с капитан. така двамата си направили няколко разходи в открити води, наслаждавайки се единствено на своята компания. А зад това удоволствие стои крупна сума от десетки хиляди.
[caption id="attachment_519168" align="alignnone" width="300"]Галена и Галин обичат да се глезят царски Галена и Галин обичат да се глезят царски[/caption]
Само шампанското на борда е 600 евро бутилката! Като добавим и личен персонал и храната сред вълните, говорим на наистина много пари. Галена определено е останала трогната от жеста на любимия си, но сякаш друга част от ваканцията й е харесала повече, пише pik.bg.
Заедно с певицата в Монте Карло бе и личният й стилист Добромир Киряков. Където и да отидат двамата, не пропускат да овършеят всички луксозни бутици и да запълнят гардероба на звездата с топ модни попадения. И този път не са направили изключение, а шопинг турът на Галена е преминал без финансови ограничения.