Той беше първият ерген, а тя се опитваше да спечели сърцето на втория. Двамата бяха в различни сезони на формата и дори не се познават, но той показа простотията си. Да, Виктор Стоянов, който винаги се опитва да го играе много възпитан, културен и бля, бля... направи нещо непростимо - обиди жестоко на външен вид Пам Велидис.

Това, че червенокоската е пухкава и е модел Плюс Сайз, се знае от всички. Тя самата никога не го е крила и е говорила много по темата. Отдавна вече Пам е започнала да тренира като не пропуска часовете във фитнеса, но и споделя, че това е дълъг процес, който отнема време и по него се върви стъпка по стъпка.

Явно господин Стоянов "перфектния" обаче пет пари не дава за психическата травма, която може да нанесе на Пам и пред цяла България, публично, се изрева, че тя била "слон".

Това стана в един от разговорите му с втория ерген Евгени Генчев в ефир, когато на двамата им бе зададен въпрос за слоновете. "Нищо не знам за слоновете, защото в моя сезон нямаше такива", изхили се иронично Виктор и бе ясно кого точно напада.

След тази гнусотия, близки на Пам разкриха, че тя е приела много тежко обидата и дълго е плакала. А потребители в нета безжалостно размазаха Стоянов и го засипаха с обиди за мъжествеността му. Този път с пълно право.

Източник: Crimesbg.com