Водещата на предаването „На кафе“ – Гала премина всякакви граници.

Оказва се, че очевидно не стига фактът, че хората я гледат от понеделник до петък, а сега ще бъдат принудени да я гледат и в новото шоу на Рачков. 

На всичкото отгоре Гала ще завлече в шоуто и възлюбения си Стефан, който както е известно се слави като всезнайко и обича да надвиква всички присъстващи в студиото. 
Мнозина са на мнение, че гостуването на Стефан Галкин при Рачков е само прелюдия към уреждането му в шоуто. За ужас на зрителите изглежда шансът Стефан да започне работа там е доста голям.

Заедно с Рачков в шоуто му тази седмица на сцената ще се качат Станимир Гъмов, Явор Борисов, Герасим Георгиев – Геро, Петьо Петков – Шайбата, Петър Калчев и Борислав Захариев.
Гъмов и Шайбата ще се превърнат в част от най-смешните предизвикателства, пред които някога е бивал изправян Рачков в предаването си. 

Предстои пред очите на зрителите подът в студиото да се превърне в главно действащо лице в изписването на думи с тяло в „Абевегедейка“.
Гъмов и Геро ще направят опит да пресъздадат картината „Сътворението“ в своеобразна рамка в играта „1D”. Предстоят и още редица щури изненади.
Източник: lupa.bg

Гала вече премина всякакви граници