Гала и Деляна Маринова - Джуджи са повече от сестри, двете са неразделни от години. Те си споделят всичко и знаят всичко една за друга, а от доста години вече са и сватя. Знаем, че синът на Джуджи и щерката на Гала - Мари Будева, са гаджета и дори вече са предприели сериозната стъпка да живеят под общ покрив.

Ето защо е напълно разбираемо, че днес, навръх 8 март, Гала едва не припадна. Тя буквално се опули и остана в несвяст като научи, че Джуджи е претърпяла пътен инцидент и е била блъсната от камион. Всички шофьори са наясно, че сблъсък с автомобил е ужасяващо, но да те забърше камион е двойно по-ужасно.

"Олеле, ама как?! Кога?! Не може да бъде! Добре ли си, нищо ли ти няма?!", питаше едно през друго Гала, докато, за щастие, Джуджи бе добре и се е разминала само с леко смачкана задница. Тя сама обясни, че здравето й е добро и е благодарна на Бог, че на втори път я спасява в такъв случай.

"Това не ми е за сефте. И преди ме е блъскал камион, но направо ще паля свещи от благодарност, че само колата пострада", каза Джуджи. И отново призова всички водачи на пътя да бъдат внимателни, да спазват правилата и в никакъв случай да не сядат зад волана пияни - еле пък сега, по празниците.

Източник: Crimesbg.com