Гала изплиска легена, изкука, изкрейзи... Тези и още коментари по адрес на водещата се изсипаха в нета, след поредното безумие, което се демонстрира. Потребителите са в шок, а Гала изобщо не се усеща какви ги върши.

Става дума за това, че от известно време насам блондинката е не само водеща, а и инфлуенсър в мрежата. Тя показва нагледно как поддържа кожата си, какви кремове ползва и какви масажи на лицето си прави собственоръчно. Това добре - иска й се, може, занимава й се да се масажира с часове... няма лошо...

Но последната й приумица вече мина границите на нормалното. Гала сподели, че и показа, как си лепи по цялото лице... обикновени лепенки. Да, да, лепенки. Но не лепенки с някакъв вълшебен серум или крем, а най-елементарни лепенки уж за лице, от хартия и лепило.

Целта на тези лепенки, сигурни сме, че се питате каква е, е да "научат" лицевите мускули да не се свиват и съкращават, по време на сън. Така, след като си ги лепите по лицето и спите с тях, е далеч по-голяма вероятността като се събудите, да правите голямо количество мимики - обясни Гала.

И си налепи яко назолабиалните бръчки, челото, скулите, бузите, че и брадичката. И всичко това, за да е все млада в очите на нейния Стефан Николов. Пита се обаче в каква ли "еуфория" изпада Стефчо, а и всеки мъж, до когото спи нещо подобно?!

Източник: Crimesbg.com