Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, се орезили в ефир.

 

По-рано днес тя отряза кичур от косата си в знак на подкрепа на иранските жени. Блондинката, винаги е твърдяла, че косата й е естествена и няма екстеншъни.

 

Докато коментираше случая с 22-годишната Махса Амини, която, както стана ясно е била пребита до смърт в ареста на столицата на Иран – Техеран, Гала извади ножица и клъцна косата си съвсем безцеремонно.

 

Припомняме, че Махса Амини, е била задържана от местната морална полиция заради това, че носела хиджаба си твърде отпуснат и от него изничал кичур от косата й.

Протестна вълна заля Иран след случая с трагичната кончина на младата жена. Те дори се превърнаха във водеща тема на всички емисии новини. Не закъсняха и действията в подкрепа на иранските жени.

 

В социалната мрежа дори се появи нова тенденция – мъже и жени режат косите си в знак на солидарност към трагично загиналата жена и семейството й.

Редица френски актриси, сред които Жулиет Бинош, Марион Котияр и Изабел Юпер също отрязаха косите си. те дори направиха видео, запечатало отрязването на част от косата им.

 

В призива за солидарност се включиха и редица известни българи като Юлиян Вергов, Йоанна Темелкова и др.

Същевременно в конкурентното Преди обед дискутираха темата надълго и нашироко, но Деси Стоянова изобщо не си пипна прическата.

Източник: lupa.bg

Гала се орезили в ефир (ФОТО)