Гала най-накрая разкри защо всъщност се е разделила с дългогодишния си съпруг

Гала най-накрая се осмели да проговори за развода си. Водещата разкри защо всъщност се раздели с дългогодишния си съпруг, а признанието й определено не е никак ласкателно за вече бившата й половинка. Водещата на "На кафе" разкри, че основна причина за разрива е недоволството й от факта, че тя е тази, която носи парите в двойката.

[caption id="attachment_406050" align="alignright" width="300"]Гала разказа истината за развода си Гала разказа истината за развода си[/caption]

"Писна ми аз сама да издържам семейството", гневеше се Гала в студиото на Сашо Диков. Някогашното момиче на късмета от "Супершоу Невада" сподели, че очакванията, които тя е имала към бившия си, са се разминали с реалността. Гала е категорична, че сегашният й приятел, който е по-млад от нея, няма нищо общо с раздялата й с бившия.

"Появи се внезапно, след едно съобщение по телефона", разказа Гала за запознанството си с настоящата си половинка. Тя обаче отрече по принцип да си пада по по-млади мъже, просто така се получило за момента.

Гала разказа още, че не е амбициозна и не иска да бъде на малкия екран на всяка цена, видяха от БЛИЦ.