Новината, че Гала и Стефан имат нова къща край язовир Искър се разнесе отдавна. Едва сега обаче водещата показа снимки от дома си край природата и ни разходи из него. Направи впечатление, че всичко е едновременно красиво, с вкус, но без излишно претрупване.

Гала показа новата си къща, натърти на "моята" - Стефан не е дал и стотинка! (МНОГО СНИМКИ)

Постройката е решена в дърво и камък - както самата Гала призна, че е искала отдавна. Тя се похвали, че и за строежа, и за вътрешното обзавеждане е разчитала само на родни фирми, от които е безкрайно доволна.

Гала показа новата си къща, натърти на "моята" - Стефан не е дал и стотинка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

"Досега съм имала много, наистина много проблеми с родни "майстори" и фирми, но сега за първи път мога да кажа, че съм очарована. Работеха качествено, бързо, акуратно", разказва блондинката.

Гала показа новата си къща, натърти на "моята" - Стефан не е дал и стотинка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Това, което направи впечатление обаче е, че Гала на няколко пъти повтори едно и също нещо. А именно - моята къща, моите желание за обзавеждането й, аз останах много доволна от фирмите... Все в първо лице и единствено число, все едно Стефан Николов не съществува или поне го няма в картинката.

Гала показа новата си къща, натърти на "моята" - Стефан не е дал и стотинка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 4

Това може да се случи единствено при две положения - ако двамата са се разделили, или ако той не е дал и стотинка за къщата. Знаем, че двамата са още заедно, от което автоматично следва едно - мъжът на Гала живее и се шири наготово в дом, платен изцяло от нейните пари.

Гала показа новата си къща, натърти на "моята" - Стефан не е дал и стотинка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 5

"Егати и "мъжа"! За какво й е този тулуп на Гала, само да го дундурка ли?!", коментират потребители в нета.