След 30 години на екран, водещата Гала явно започна да дава фира и да изкукуригва. Това коментират зрителите на "На кафе" след чудовищния й гаф днес, когато се показа като същинска махленска клюкарка, че и отгоре.

В ефир, пред очите на хилядите си зрители, половинката на Стефан Николов счете за необходимо да извади на показ личния живот и драми на новата си панелистка Лора Капустина.

Гала обясни защо последната отсъства от студиото с думите: "Ааа, Лорчето я няма, защото отиде да се развежда в Добрич". Пълен туш! Абсолютен леш! Поне според болшинството потребители в нета, станали свидетели на тази "бомбастична новина", обявена от Галка пред цялата държава.

Разбира се, моментално се намериха хора, убедени, че не Гала е направила малоумен гаф, а самата Лора е поискала това да бъде съобщено в ефир, за да се знае, че е свободна и да може по-лесно да се озърта за някой столичен богаташ.

Други са категорични, че дългогодишната водеща трябва да се замисли за излизане в пенсия от предаването и да се насочи към друго занимание, може би нещо зад кадър. А относно Капустина, тепърва ще си проличи дали идеята за гръмко оповестения й развод не е нейна...

Източник: Crimesbg.com