Гала има сериозен проблем, за появата на който не е и подозирала. Е, той обаче се оказа факт, а тя самата го сподели публично, очевидно отчаяна и в безизходица. Водещата тъкмо се радваше на новата си къща край язовир Искър, за която винаги си е мечтала и която най-сетне построи, но... ето ти кошмар.

"Няма човек, който да ми коси ливадата около къщата и не мога да повярвам от колко време търся и не намирам. Не знам какво се случва, още повече, че сме наясно с положението в държавата ни, с това, че нещата далеч не са розови, а много хора имат нужда от работа и доходи", недоумява Гала.

Гала не е на себе си: Не е и подозирала, че ще я сполети това! (ВИЖ ТУК)

Блондинката признава, че отдавна търси човек, който да се занимава с двора, да коси тревата и да се грижи за растенията в него, като в замяна предлагала повече от добро парично възнаграждения. Но ето на - никой не се наемал, дори не се обаждали кандидати.

Потребители в мрежата обаче се разделиха на два лагера като едните обвиняват българите в мързел, а другите питат Гала да не би нейният Стефан Николов да е с две леви ръце, че да не може една трева да окоси, докато чакат топ градинаря.

"Лиготии! После ще рече, че и готвач няма, а сетне и че прислуга не може да си намери. Да им имаш битовите проблеми на глезените Гала и Стефан", недоволстват в нета.