И  водещата на „На кафе“ – Гала вече може да се похвали, че е с едни гърди напред.

Блондинката бързо събуди заспалата аудитория с оголения пищен бюст. 

Тя винаги се е жалвала, че бюстът й е доста скромен. Очевидно обаче го е наляла и сега вече гордо го пъчи навсякъде. При все, че не става ясно кога плевенчанката се е подложила на интервенцията за уголемяване на бюста, разликата е очевАдна. Прави впечатление, че Гала не пропуска да се похвали с новите си възвишения и ги пъчи навсякъде.

Още преди дни, когато се завърна на екран с новия телевизионен сезон на предаването, направи впечатление, че е с променен бюст. 
За днешното предаване тв водещата бе заложила на топ с по-малко деколте, но въпреки това отдалече се виждаше, че бюстът й е доста по-налят в сравнение с преди.

Години наред Гала се жалваше от малкия бюст, който е наследила й дъщеря й Мари. Тя твърдеше, че я е страх да се подложи на интервенция за уголемяване на формите, но очевидно вече е събрала кураж и се е тунинговала.
Малкият й бюст се видя и при снимките й за мъжки списания. Именно това накара мнозина да се замислят дали отново би се снимала за някое такова списание, но вече с по-пищен бюст.
Източник: lupa.bg

Гала наля бюста със силикон и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гала наля бюста със силикон и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2