Дългогодишната водеща на омръзналото на мнозина "На кафе" направи нещо, което буквално взриви нета. След толкова време Гала се реши и обяви, че си взима сбогом.

Да, няма измама и лъжа. Водещата ще се прости с нещо, но това няма да е мястото й в предаването. Тя ще си каже "довиждане" с панелистите, за които този сезон е последен. Новината обяви или по-скоро разкри, без да иска, самата блондинка в навечерието на Нова година.

По време на разговора си с актрисата Здрава Каменова, Гала се изпусна и каза, че това празнично парти в студиото е последното за панелистите, които щели да излязат в заслужената си пенсия.

Разбира се, онези погледнаха къде стреснато, къде недоволно, а Кристина Патрашкова изсумтя, че такова нещо няма, но...

Знаем, че зрителите отдавна недолюбват шестимата, които само се кикерчат и лапат пари за нищо. "За какво ги набутаха тези?! Само да се правят на звезди и да си въобразяват, че нещо работят и с нещо са значими. По-голяма тъпотия няма, заради тях отдавна спрях да я гледам и Гала", пишеха мнозина.

Затова е и много вероятно от следващия сезон през есента тя да води отново сама като преди и да не избере нови панелисти.