Куклата в новото поколение на чалгарките, безспорно е Лидия. Русото ангелче, което е и гадже на рапъра Атанас Колев, доскоро бе въздигана като богиня от феновете си, защото била родена съвършена. Е, оказа се, че това далеч не е така, а самата Лидия признава, че си е правила операция на носа, с която е докарала кукленския образ.

Гаджето на Наско Колев заприлича на пластмасова кукла: След носа, Лидия напомпа пазвата си! (виж тук)

Нещо повече - заради суетата си била на косъм да пострада много сериозно, защото ринопластиката далеч не е безобидна и лесна услуга. "Лекари ми казваха, че дори и само с едната ноздра да диша човек, трябва да си трае и пак да не се решава на операция, но аз рискувах. Не се харесвах и мечтаех да имам красиво носле. Радвам се, че се получи", споделя самата Лидия.

Веднъж тръгнеш ли по пътя на интервенциите обаче, спиране няма и това е обществена тайна. Тези дни любимата на Наско Колев ошашави феновете с двойно по-сочна гръдна обиколка, което няма как да се скрие, дори и да отрича.

Плоска преди, сега певицата е като узряла прасковка, което крещи - силикон! Самата Лидия не е коментирала този въпрос, но пиарите й настояват, че просто си подбирала дрехите така, че да изглежда надарена.

"Дрън-дрън! Това, което виждаме на кадрите, с парцалки не се постига", коментират в нета.