Случва ли се нещо в Италия между приятелката на Леонардо ди КаприоВитория Черети и красивия британски актьор Тео Джеймс? – това се питат таблоидите на Ботуша. Двамата бяха уловени да се прегръщат и целуват на романтичния остров Капри на малка надуваема лодка.

Е, носителят на „Оскар“ и съпругата на Тео могат да си отдъхнат – всички интимни моменти са пресъздадени за пред камерата и са част от новата рекламна кампания за италианската модна марка „Долче и Габана“. Въпреки това сцените са притеснително интимни – актьорът от сериала „Белият лотос“ е само по изрязани бели слипове, излагайки на показ изваяните си коремни мускули, гърди, ръце и крака.

Витория Черети също остави малко на мъжкото въображение – тя беше облечена в бял, изрязан бански от две части. Тео и моделката, играещи в рекламата двама влюбени, бяха уловени от фотографи, видеооператори и членове на екипа в различни интимни пози. На папарашки снимки от снимачната площадка, направени в близост до живописния бряг, се вижда как 39-годишният Джеймс се преструва, че целува и гали 26-годишната красавица, докато лежи върху стегнатото й тяло.

Въпреки очевидната страст, която двамата пресъздават, Джеймс е щастливо женен за ирландската актриса Рут Кеърни, с която споделя двама синове. Черети пък се среща с холивудската звезда Лео ди Каприо от близо година – засилват интригата италианските таблоиди.

Източник: „Уикенд“